Kurz informačně-intuitivního vnímání a kvantového vidění, Šumava, 16. - 18. 5. 2014

26.03.2014 21:42

Víkendový pobytový seminář pro děti a dospělé

Aktivace schopnosti kvantového vidění a intuitivně-informačního vnímání.

Cílem semináře je odhalit, zpřístupnit a naučit se využívat dosud skrytý potenciál, který je každému člověku přirozeně dán.  Nahlédnete hlouběji do svého vědomí, pomůžeme vám odstranit skryté překážky, které vám doposud bránily ve využití nesmírných možností, které lidské tělo nabízí. Naučíme vás, jak znovu navázat kontakt sami se sebou, naslouchat vnitřnímu vedení a otevřít se tak vnímání dokonalosti života. Děti v sobě probudí schopnost kvantového vidění (vidění se zakrytýma popř. zavřenýma očima, nezávislé na zraku), starší děti a dospělí aktivují schopnost intuitivně-informačního vnímání.

To vše v přátelské a radostné atmosféře, krásné přírodě a pohostinnosti penzionu Pamferka na Šumavě. Záleží nám na tom, abyste objevovali své skryté schopnosti při hře, v příjemném prostředí a v přítomnosti svých blízkých. Budete užaslými a dojatými svědky nesmírných pokroků vašich dětí na poli intuice, a zároveň využijeme dětské spontaneity a přirozeného vnímání k naladění a otevření dospělých. Dospělí a starší děti se naučí, jak rozvinout svoji intuitivně-informační vnímání a budou tak moci (naučí se jak) nadále rozvíjet svoje schopnosti a zároveň podpořit svoje děti.

Nedílnou součástí kurzu bude seznámení s Rekonektivním léčením (v ceně kurzu – zdarma).  Budete mít možnost pocítit jeho působení, naučíte se, jak pracovat s tímto spektrem energie, světla a informací a léčit tak sebe i svoje blízké.

Setkáte se zajímavými lidmi, kteří jsou (tak jako vy) otevření a mohou být velkou inspirací ve vašem dalším životě.  Vaše děti najdou nové kamarády, kteří jim budou rozumět a vzájemně se ujistí o přirozenosti všeho nového, co se naučily.

Všechny metody použité v kurzu  rozvíjejí

·         schopnost se soustředit a udržet pozornost

·         paměť

·         schopnost se učit

·         kreativitu.

·         sebevědomí

·         schopnost rozhodování

·         vyrovnání smyslového hendikepu (u slabozrakých a nevidomých)

·         komunikaci

·         emocionalitu (usnadňují vnímání a otevřené vyjadřování emocí)

·         zmírňují dyslektické obtíže a poruchy vyplývající ze syndromu ADHD (porucha pozornosti a aktivity)

Aktivace intuitivně-informačního vnímání vede k zaměstnání a rozvoji dosud pasivních částí mozku a tím k harmonickému fungování obou mozkových hemisfér.

Termín: 16.5. - 18. 5. 2014, zahájení semináře v pátek v 16 hodin, ukončení v neděli ve 14 hodin.

Místo konání: Penzion Pamferka, Železná Ruda, Šumava

Lektoři:

Mgr. Veronika Kučerová – psycholožka a léčitelka se soukromou praxí, terapeutka Cesty, Rekonektivního léčení a Autopatie. Má bohaté zkušenosti s prací s dětmi i dospělými, spojuje tradiční psychologické vzdělání s celostními metodami, které vycházejí z nejnovějších poznatků kvantové fyziky a moderní psychologie. Sama otevřela svoji schopnost kvantového vidění a intuitivně-informačního vnímání a ráda vás doprovodí na vaší cestě do rovnováhy. www.navratdorovnovahy.cz

Jaroslava Šajnerová

Certifikovaná terapeutka intuitivně-informačního vědění a vidění. Vede Centrum osobního rozvoje a zdraví Maia v Praze.

Cena:

  děti  

  • do 3 let zdarma (bez nároku na lůžko, možnost zapůjčení dětské postýlky, nočníku apod., nutno předem rezervovat!)
  •  3 – 12  let  4000,- Kč
  • 13 – 18 let  6000,- Kč 

dospělí 12000,-Kč

  •  rodina 2 dospělí + 1-3 děti sleva 10% z celkové ceny kurzu

Cena obsahuje:

  • aktivaci intuitivního vidění a rozvoj intuitivně-informačního vnímání
  • aktivaci Rekonektivního léčení včetně léčivého působení
  • společné sdílení a individuální poradenství při práci s metodou
  • ubytování na dvě noci v luxusních a moderně vybavených apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou,
  • plnou penzi (snídaně formou bufetu, oběd a večeře servírované)

     V ceně není zahrnuto: 

doplňkové služby penzionu (občerstvení mimo plnou penzi, nápoje, sauna, bazén, vířivka), hlídání dětí mimo program jejich výuky.

Vzhledem k tomu, že výuka bude probíhat v celém objektu penzionu a součástí bude široké sdílení v rámci všech účastníků semináře (ubytovaných), není možné se zúčastnit bez toho, abyste čerpali služby terapeutů. Všichni ubytovaní platí kurzovné. Kapacita kurzu je omezená, budeme pracovat v malých skupinách.

Nelze přihlásit na kurz dítě bez doprovodu dospělé osoby, která za něj zodpovídá.

Místo v kurzu vám bude závazně rezervováno až po odeslání vyplněné přihlášky a uhrazení zálohy 2000,- za osobu převodem na účet č. 2492597083/0800. Do zprávy pro příjemce prosím uveďte svoje jméno. Záloha je v případě vaší neúčasti nevratná, může být navrácena pouze v případě, že za sebe pošlete náhradníka, jinak připadá pořadateli v plné výši.

Přihlášky a informace: tel.734 405 035 (p. Kučerová),774569799(p.Šajnerová)